Trädgårdshallen Sverige AB

Pyramid tar hand om vårt intensiva orderflöde!

- Urban Kropp , VD
Trädgårdshallen Sverige AB är en frukt- och grönsaks-grossist belägen på Pilängen i Örebro.  Som en del av GreenFood säljer Trädgårdshallen frukt och grönt från de närliggande fälten och utvalda odlare i övriga världen. Våra kunder finns inom handel och storkök i Bergslagen och Mälardalen. Sortimentet består dagligen av 1300 artiklar. Vi är specialister på frukt, grönsaker och potatis.
Vi har vår egen importorganisation i Helsingborg och dessutom ett mycket gott samarbete med våra lokala odlare. Kännetecknande för vårt företag är ett mycket intensivt orderflöde med ett par tusen orderrader per dag och dagspriser. Detta flöde, från orderläggning till leverans, har tidigare helt hanterats manuellt av vår personal.
Sedan slutet på 2004 har vi haft en fantastisk utveckling tillsammans med CITK IT Konsult och Pyramid. I takt med ökade volymer har vi tillsammans vidareutvecklat våra system och kan idag erbjuda en webbhandel kopplad mot Pyramid. Våra kunder kan när som helst gå in och se dagspriset för en vara och lägga order. Utan något manuellt inslag får lagerpersonalen plocklistan i truckdatorn först den dagen det ska expedieras, vi har också under året fortsatt att vässa våra system EzyFlex med CRM och e-handel i fokus säger Urban Kropp.

DELA INLÄGG