Ny medarbetare på CITK

 

Ny medarbetare!

 

Idag har vi nöjet att starta veckan med att presentera vår nya kollega Jonas Telkert. Han kommer närmast från en roll som utvecklingschef på Dormy där han varit en del av en fantastisk resa.

Jonas har med sig mängder av erfarenhet och kompetens och vi ser fram mot ett gott och långsiktigt samarbete där vi är helt övertygade att han kommer vara en mycket bidragande del i vår fortsatta utveckling.

 

 

Vi passade på att ställa några snabba frågor så här första dagen på nya jobbet:

 

Vad har du haft för tjänst fram till nu och hur länge har du haft den?

 

Jag har sedan 2007 jobbat med systemutveckling. 2013 började jag på Dormy, där har uppdragen varierat genom åren. Från början var jag ensam utvecklare, med fokus på e-handel. 2023 var vi 8 personer och jag chef för avdelningen och med väldigt brett ansvar över tekniska lösningar och integrationer.
 

 

Vad har du för uppdrag som väntar dig på CITK?

 

Oj, svårt att veta säkert såhär i början. Men för att nämna några områden som vi pratat om att jag ska jobba med, en tidapp, olika system för fordonsbranschen, lagersystem.
Workshops på dessa ämnen är redan bokade med kund i kalendern.
Det ska bli otroligt kul!

 

 

Vilka är dina förväntningar och mål framåt med din nya tjänst?

 

Först och främst, att vi ska trivas tillsammans. Att vi ska bygga upp en utvecklingsavdelning på CITK som levererar unik kundnytta inom vår målgrupp. 
 

 

Välkommen Jonas 😊

Dela Inlägg